Over ons

Bedankt voor uw interesse in de enige noodrantsoen producent van Nederland. In tegenstelling tot andere noodrantsoen verkopers die uitsluitend geïmporteerde producten verkopen van lage kwaliteit. Produceren wij alles zelf in Nederland en maken wij voor u de hoogste kwaliteit en smaak noodrantsoenen gegarandeerd 25 jaar houdbaar.

Ons verhaal begon in  2006 met VTC noodpakketten (Veilig tijdens Crisis). Waar ook wij noodrantsoenen te koop aanboden samengesteld met producten door anderen geproduceerd.

VTC noodpakketten 2006

We zijn na een reboot eind 2021 getransformeerd van retailer naar producent.  Gevriesdroogd BV (gevriesdroogd.nl) produceert gevriesdroogde voeding met 25 jaar houdbaarheid garantie welke we verkopen op noodrantsoen.nl (voorheen houdbarevoeding.nl)

Alle voeding en dranken op noodrantsoen.nl produceren, vriesdrogen en verpakken wij dus zelf, in Nederland onder ons eigen label: NEDERPREP.  Dit doen we met een vast team enthousiaste medewerkers. 

Waarom zijn we noodrantsoen producent geworden?

Simpel, vanwege de ontevredenheid over de beschikbare gevriesdroogde noodrantsoenen in de markt. Welke altijd uit het buitenland komen. Vaak zijn deze ook maar kort houdbaar (5, 10 of 15 jaar) en regelmatig opgevuld worden met goedkope meel-vet-suiker repen om de winst te maximaliseren.

Het probleem met de noodrantsoenen van de grote namen was en is ook dat ze totaal niet de Nederlandse smaak’ zijn, de kwaliteit slecht is en ze bijna altijd GMO-voeding bevatten. 

Onze wens om lekker Nederlandse noodrantsoenen te kunnen verkopen, met producten die wij hier lekker vinden heeft geleid tot een eigen productieproces. Hierin kunnen wij de beste kwaliteit en smaak garanderen.
Iedereen wil toch lekker Nederlands eten als noodrantsoen?

Denkt vooruit en blijft veilig,

Kaj

Grondlegger van Noodrantsoen.nl